Spring water company is specialist op het gebied van Mineraal- en Bronwater en Biologische dranken en -sappen.  Als exclusief importeur en verkooporganisatie in de Benelux, bieden wij een breed assortiment van zorgvuldig geselecteerde merken. Spring Water Company is aktief in zowel OFF-trade als ON-trade.

Met een gedreven en gepassioneerd team kunnen wij snel schakelen, een duidelijk en helder advies geven en meedenken met marketingconcepten om de juiste merken passend binnen een concept te introduceren en of aan te vullen.

Onze merken

Premium Mineraal- en Bronwater

Het is bekend dat je dagelijks anderhalve liter water moet drinken en dat het menselijk lichaam voor 65% uit water bestaat. Naast voldoende bewegen en een gezond voedingspatroon is water “dus” van essentieel belang. Water is calorievrij, geeft energie, vitaliteit en ondersteunt het de cognitieve en fysieke lichaamsfuncties.

Er zijn verschilde soorten tafelwaters. De merken, natuurlijk mineraal- en bronwater, van Spring Water Company, danken hun kwaliteit aan de 100% natuurlijke zuiverheid, door de schone en ongerepte oorsprong van de erkende bron en de bijzondere heldere en fijne smaak. Spring Water company is exclusief importeur van deze tafelwaters.

Premium biologische Dranken en Sappen

De premium dranken en sappen binnen het assortiment van Spring water Company, zijn van de beste kwaliteit natuurlijke producten.

De Natuurlijk dranken zijn biologisch verantwoord en wordt er ten allertijden rekening gehouden met het milieu en welzijn.

Als aanvulling op ons assortiment natuurlijke dranken heeft Spring Water Company ook eigentijdse functionele dranken. Deze dranken kunnen specifieke voordelen hebben die verder gaan dan de voedingswaarden en hebben ingrediënten die bekend staan dat ze functies van lichaam en geest positief beïnvloeden

“Wij zijn ervan overtuigd dat 'natuurlijk' en 'puur' het beste is!”

Het verschil tussen mineraalwater en bronwater.

Het belangrijkste verschil tussen bronwater en mineraalwater is de manier waarop het gebotteld wordt. Mineraalwater wordt nadat het gewonnen is, zonder behandeling, direct gebotteld. Bronwater daarentegen kan eerst vervoerd worden en pas later gebotteld. Echter, is dit niet het enige verschil…

Onze klanten